Nederlands   De FlexiComp Internetsite   English

De volgende websites zijn door FlexiComp ontwikkeld en/of wordt door FlexiComp aan gewerkt.

www.schuldenwijzer.nl -†SVF-Nederland, sociale en financiŽle dienstverlening. Deze website wordt onderhouden door een CMS systeem. Achter de website schuilt ook een dossier beheersysteem. Deze is gekoppeld met de website, zodat cliŽnten hun eigen dossier†op Internet†kunnen inzien. Met het dossier beheersysteem kunnen de dossier makkelijk onderhouden worden. Het systeem verzorgd ook dat betalingen voor een dossier†op het juiste moment de deur uit gaan.

www.mcsystems.nl - Online ledenadministratie pakket. De voorkant is ontwikkeld door Stratim Interactive. De z.g.n. achterkant, het ledenadministratie pakket, is het werk van FlexiComp. Dit verzorgt†het onderhoud van leden en waar nodig het incasseren van b.v. contributies. Of het maken van acceptgiro's. Binnenkort ook met NOC*NSF functionaliteiten, waardoor met bond systemen gecommuniceerd kan worden.

www.mineralcare.nl - Mineral Care levert producten aan schoonheidssalons, sauna's en beautyfarms in Nederland. Mineralen en Zouten uit de Dode Zee zijn de basis voor Mineral Care producten. Bestel als professioneel schoonheidssalon uw producten online.

www.eyecatchfotografie.nl†- Professionele fotografie en visagie. Onderhouden door een CMS systeem met een plug-in voor het onderhouden van de modellen portfolio's.

Copyright FlexiComp © 1999-2020